Eğitim Kadromuz

eğitim Koordinatörü

Mesut Kurt

İlkokul ve Ortaokul Müdürü

Pertevniyal Lisesi ve sonrasında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu. Lise ve üniversite eğitimi sırasında profesyonel olarak futbol oynadı. Aynı zamanda sahip olduğu UEFA B Lisansı ile küçük yaş futbol gruplarının teknik direktörlüğünü yaptı. 25 yıldır köklü eğitim kurumlarında Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı, Kış ve Yaz Okulları Genel Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Görev yaptığı okullara birçok branşta uluslararası, ulusal, il ve ilçe dereceleri kazandırdı.

Simge Yılmaz

Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcısı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Önleyici Rehberlik bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına özel okullarda başladı. Öncelikle Doğru Çocuk Anaokulu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve İELEV gibi okullarda okulöncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, koordinatörlük ve yöneticilik görevlerini üstlendi. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi’nin STEM Öğretmeni Programı’na katılarak STEM Öğretmeni ünvanını aldı. Kendisi İleri Nesil Okulları Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Kayıt Formu