Eğitim Kadromuz
Yönetim

Tuba Aksoy Pehlivan

Kampüs Müdürü

2002 yılında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olur olmaz İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği diplomasını aldım. İstanbul’un önde gelen özel okullarında İngilizce öğretmeni olarak görev yaptım. Aynı zamanda çeşitli özel okullarda öğretmenlere storytelling ve drama eğitimleri verdikten sonra 2005 yılında NLP Master Trainer Eğitimi alarak ,NLP temelli yabancı dil öğretimi konusunda uzmanlaştım. 2008 yılından 2014 yılına kadar İngilizce Koordinatörlüğü ve Tören Komitesi Başkanlığı yaptım. Özel bir kurumda üstün yetenekli çocuklar için yapılan müfredat çalışmalarını katıldım ve yine üstün yetenekli çocuklar için İngilizce program hazırladım. Son 3 yılı uluslararası bir okulda olmak üzere, 2014 yılından bu yana eğitim liderliği ve okul müdürlüğü yapmaktayım. 2019 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde Principal Training Centre’da “Creative an Effective School” eğitimimi tamamladım. Eğitim literatürde, bireylerin yaşamlarını sürdürebilmeleri ve toplumda yer edinebilmesi için edinilen bilgi, beceri, anlayış değişiklikleri olarak tanımlanmaktadır. Oysa insan anlayışını değiştirmenin insan doğasına direk olarak müdahale olduğuna inancı taşımaktayım. Bizler için eğitim, insan doğasına saygı duymakla ve insanın öz benliğinde var olan potansiyeli keşfetmek ve açığa çıkarmakla başlar. 18 yıl önce İngilizce Öğretmeni olarak başladığım eğitim serüvenimde de bugün eğitim lideri olarak devam ettiğim yolculuğumda da bu anlayışla hareket ettim. İnsan doğasına ve potansiyeline saygı duymayı benimseyen İleri Nesil Okulları değerlerine saygı duyan, bu değerleri içselleştiren; öğrencilerimizin evrensel değerlerle donanmış, bağımsız, aktif, eleştirel düşünen ve problem çözebilme yeteneğine sahip bireyler olmaları için onlara ilham veren bir ekibe liderlik edecek olmanın gururunu yaşamaktayım.

Simge Yılmaz

Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcısı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Önleyici Rehberlik bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına özel okullarda başladı. Öncelikle Doğru Çocuk Anaokulu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve İELEV gibi okullarda okulöncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, koordinatörlük ve yöneticilik görevlerini üstlendi. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi’nin STEM Öğretmeni Programı’na katılarak STEM Öğretmeni ünvanını aldı. Kendisi İleri Nesil Okulları Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Mesut Kurt

Ortaokul Müdür Yardımcısı

Pertevniyal Lisesi ve sonrasında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu. Lise ve üniversite eğitimi sırasında profesyonel olarak futbol oynadı. Aynı zamanda sahip olduğu UEFA B Lisansı ile küçük yaş futbol gruplarının teknik direktörlüğünü yaptı. 25 yıldır köklü eğitim kurumlarında Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı, Kış ve Yaz Okulları Genel Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Görev yaptığı okullara birçok branşta uluslararası, ulusal, il ve ilçe dereceleri kazandırdı.

Kayıt Formu