Eğitim Kadromuz

Genel Müdür

Ayşegül Sezer

Okul Müdürü

Samsun Anadolu Lisesi Yabancı Dil Bölümü'nden derece ile mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Aynı üniversitede aldığı Pedagojik Formasyon Eğitiminin ardından köklü okullarda İngilizce öğretmeni olarak başladığı kariyerine Eğitim Koordinatörlüğü ve Eğitim Danışmanlığı ile devam etmiştir. İngiltere’de drama akademisinde Drama Eğitmenliği eğitimini tamamlayarak İngilizce drama dersleri ve Dil Eğitiminde Drama Kullanımı workshoplarını hayata geçirmektedir.

Simge Yılmaz

Anaokulu Müdür Yardımcısı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Önleyici Rehberlik bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına özel okullarda başladı. Öncelikle Doğru Çocuk Anaokulu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve İELEV gibi okullarda okulöncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, koordinatörlük ve yöneticilik görevlerini üstlendi. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi’nin STEM Öğretmeni Programı’na katılarak STEM Öğretmeni ünvanını aldı. Kendisi İleri Nesil Okulları Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Kayıt Formu