Eğitim Kadromuz
Yönetim

M. Fahrettin Eldek

Genel Müdür / Kurucu Temsilcisi

Kabataş Erkek Lisesini bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında bir yandan eğitimine devam etmiş, diğer yandan profesyonel futbol hayatını birlikte götürmüş olup aynı zamanda çeşitli kulüplerde Teknik Direktör olarak görev almıştır. 28 yıldır eğitim sektöründe çeşitli kurumlarda görev alan M. Fahrettin ELDEK, son olarak 2000 – 2018 yılları arasında TED İstanbul Kolejinde öğretmen, bölüm başkanı, müdür yardımcısı ve eğitim koordinatörü olarak görev almış olup İleri Nesil Okullarında bu engin tecrübesini Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür olarak devam ettirmektedir.

Başak Gezer

Anaokulu Müdürü

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede MBA yapmış, çalışma hayatına devlet okullarında başlamıştır. Özel okullarda çalışmaya karar verdiğinde altı yıl British International School’da öğretmenlik ve kurucu müdürlük görevlerinde bulunmuştur. MEF Okullarında dört yıl kurucu müdürlük ve İlkokul müdür yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra, on yıl boyunca İELEV Okullarında anaokulu kurucu müdürlüğü ve anaokulları koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur. İleri Nesil Okullarında tecrübelerini Anaokulu ve İlkokul Müdürü olarak devam ettirmektedir.

Tuba Aksoy Pehlivan

İlkokul Müdürü

2002 yılında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olur olmaz İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği diplomasını aldım. İstanbul’un önde gelen özel okullarında İngilizce öğretmeni olarak görev yaptım. Aynı zamanda çeşitli özel okullarda öğretmenlere storytelling ve drama eğitimleri verdikten sonra 2005 yılında NLP Master Trainer Eğitimi alarak ,NLP temelli yabancı dil öğretimi konusunda uzmanlaştım. 2008 yılından 2014 yılına kadar İngilizce Koordinatörlüğü ve Tören Komitesi Başkanlığı yaptım. Özel bir kurumda üstün yetenekli çocuklar için yapılan müfredat çalışmalarını katıldım ve yine üstün yetenekli çocuklar için İngilizce program hazırladım. Son 3 yılı uluslararası bir okulda olmak üzere, 2014 yılından bu yana eğitim liderliği ve okul müdürlüğü yapmaktayım. 2019 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde Principal Training Centre’da “Creative an Effective School” eğitimimi tamamladım. Eğitim literatürde, bireylerin yaşamlarını sürdürebilmeleri ve toplumda yer edinebilmesi için edinilen bilgi, beceri, anlayış değişiklikleri olarak tanımlanmaktadır. Oysa insan anlayışını değiştirmenin insan doğasına direk olarak müdahale olduğuna inancı taşımaktayım. Bizler için eğitim, insan doğasına saygı duymakla ve insanın öz benliğinde var olan potansiyeli keşfetmek ve açığa çıkarmakla başlar. 18 yıl önce İngilizce Öğretmeni olarak başladığım eğitim serüvenimde de bugün eğitim lideri olarak devam ettiğim yolculuğumda da bu anlayışla hareket ettim. İnsan doğasına ve potansiyeline saygı duymayı benimseyen İleri Nesil Okulları değerlerine saygı duyan, bu değerleri içselleştiren; öğrencilerimizin evrensel değerlerle donanmış, bağımsız, aktif, eleştirel düşünen ve problem çözebilme yeteneğine sahip bireyler olmaları için onlara ilham veren bir ekibe liderlik edecek olmanın gururunu yaşamaktayım.

Nuray Kara

İlkokul Akademik Danışman

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra başladığı çalışma hayatında öğretmenlik, müdürlük ve bölüm başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Yedi yıl MEF Okulları, beş yıl Anabilim Eğitim Kurumları’nda Sosyal Bilimler Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttükten sonra, son olarak beş yıl süresinde Avrupa Sınav Kolejleri’nde ilkokul/ortaokul müdürlüğü görevinde bulunmuştur. İleri Nesil Okullarında tecrübelerini İlkokul Akademik Danışmanı olarak devam ettirmektedir.

Ülkem Çorapçı

Ortaokul Müdürü

Üsküdar Amerikan Kız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli kuruluşlar ve yayınevlerinde çevirmenlik yapmıştır. 2002 yılında İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladığı Özel Üsküdar SEV İlköğretim Kurumlarında, 2017 yılına kadar sırasıyla İngilizce bölüm başkanlığı, müdür yardımcılığı, ilkokul ve ortaokul müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Londra ve Miami’de katıldığı eğitimlerle, eğitim ve öğretim liderliği alanında öncü bir kuruluş olan Principals Training Center’ın Uluslararası Okul Yöneticiliği programını tamamlamıştır. İleri Nesil Okullarında Ortaokul Müdürü olarak görev yapmaktadır.