360 Derece Sanal Tur

Okulumuzu, 360 derece sanal tur ile evinizden çıkmadan bilgisayar, tablet, telefon veya VR gözlüğünüzü kullanarak kolaylıkla gezebilirsiniz. Sanal geziye ulaşmak için linki tıklayınız. Sanal Tur

İNO’da Sen Geleceksin!

Yeni bir nesilin geleceğini gerçek bir okul desteğiyle ve 21.yy becerileriyle şekillendiriyoruz. Her öğrencinin özel olduğunu biliyor, Öğrencilerimizin sadece akademik gelişimine değil sosyal yaşamına da

INO-illustration-roket

Kelimenin tam anlamıyla ileri nesiller yetiştiriyoruz

Her çocuğun özel olduğunu biliyor, onlara kendi becerileri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri alanlar yaratıyoruz. Sadece akademik anlamda ya da sadece kişisel beceriler anlamında değil, Tam Eğitim Anlayışı’yla yola devam ediyoruz.

Bir okuldan beklediğiniz her şey İNO’da tam

Doğanın kalbinde, 10.000 m2 üzerine yayılan kampüsüyle, yeşil alanlarıyla, ileri nesillerin ihtiyacı olan her şeyi içinde barındıran kampüsümüz ileri nesilleri bekliyor!

INO-illustration-gunes
INO-illustration2

Her yönüyle tam bir kadro

Her biri alanında yıldız, güçlü, uzman ve Tam Eğitim Anlayışıyla hedeflerini birleştiren öğretmenlerimizi özenle tek çatı altına topladık.

İNO Anaokulu

Tam eğitim anlayışımızla çocuklarımız hayata ilk adımını atıyor! Yeteneklerini, becerilerini keşfederek, akademik olarak tam donanımlı halde ilk ve ortaokul hayatlarına hazırlanıyor, geleceklerini şekillendiriyor!

INO-ilkokul2

İNO İlkokulu

İNO ilkokul ve ortaokul programlarında çocuklarımıza uzman kadromuzla oluşturduğumuz 3 farklı perspektifle her alanda gelişmelerini sağlayan bir yaklaşım sunuyoruz.

İNO Ortaokulu

İletişim Formu