Hakkımızda

2011 yılından itibaren yenilenebilir enerji sektöründe inovasyon odaklı, uluslararası kalite şartlarında ürün ve hizmetleriyle saygın, güvenilir ve tercih edilen firma olma misyonuyla yoluna emin adımlarla devam eden Türk güneş enerjisi şirketi İnosolar, çevreci yaklaşımını eğitim sektörüne taşıma kararı almıştır.
Çevreci ve doğa dostu nesiller yetiştirmek amacıyla kurulan İleri Nesil Okulları (İNO), 2018 yılında İstanbul Çekmeköy’de eğitim ve öğretime başlamıştır.10 bin metrekarelik yeşil açık alan üzerine kurulan kampüste öğrenciler, doğayla uyumlu yaşamayı deneyimleme şansına sahip oluyor, erken yaştan itibaren çevreye duyarlı olmayı öğreniyorlar.

Amacımız

İleri Nesil Okullarında,
Ezberleyen değil, keşfeden ve araştıran,
Kişisel hak ve özgürlüklerini bilen,
Yetenek ve ilgilerinin farkında,
Bilimsel düşünceye sahip,
Güçlükler karşısında yılmadan savaşabilen,
Sorumluluklarının bilincinde,
En az bir yabancı dili kendini ifade edebilecek düzeyde konuşabilen,
Teknolojiyi sadece tüketen değil aynı zamanda üretebilen,
Okuyan, soran sorgulayan,
Entelektüel düzeyi yüksek,
Etik değerlere saygılı,
Yaşadığı dünyaya ve çevreye duyarlı, geleceği inşa edecek ve dönüştürecek, donanımı yüksek, onurlu bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz / Misyonumuz

Vizyonumuz;
Ulusal ve uluslararası program ve değerlere sahip, bireysel eğitim modelini benimseyen İleri Nesil Okullarının vizyonu; öğrencilerinin yaratıcılık, liderlik, empati, eleştirel düşünme, problem çözme ve ekip çalışması becerilerini geliştirerek onların yaşamda fark yaratmalarını sağlamaktır.

Misyonumuz;
İleri Nesil Okulları olarak misyonumuz; öğrencilerimizin,
Öğrenme odaklı müfredat desteği ile bilgiyi yaşama aktarabilen,
Kişisel hak ve özgürlüklerinin farkında,
Yaratıcılığı ile fark yaratan,
Teknolojiyi amacına uygun kullanabilen,
Soran-sorgulayan araştıran ve bilimsel düşünen,
En az bir yabancı dili kendini ifade edebilecek düzeyde konuşabilen,
Bulunduğu toplumun değerlerine ve geleneklerine saygılı,
Özgüveni yüksek, sorumluluk bilincinin yanı sıra doğayı koruma bilincine, çevresel ve toplumsal duyarlılığa sahip bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Değerlerimiz;

• Sevgi,
  • Saygı,
  • Hoşgörü,