Neden İNO?
Kampüsümüz
Bir okuldan beklediğiniz her şey İNO'da tam!

Doğanın tam  kalbinde , yeşil alanlarıyla, ileri nesillerin ihtiyacı olan her şeyi içinde barındıran kampüsümüzle tanışın!

Çekmeköy'de tam olması gereken gibi bir okul!

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy, gerek konumu gerekse yaşam alanları sebebiyle ailelerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Doğası ve yeşili ile herkese temiz bir yaşam vaat ediyor. Gelecek nesiller için doğru adres olan Çekmeköy, İNO için de doğru adres oldu ve okulumuz Çekmeköy’de kuruldu.

Doğanın kalbinde tam istediğiniz gibi bir okul!

Hızla kentleşen şehirler bizi doğadan uzaklaştırıyor, büyük şehirlerde yeşil hızla griye dönüyor. İşte tam da bu sebeple, yeni nesiller doğayla iç içe olsun diye İstanbul’un en yeşil bölgesinde, Çekmeköy ormanlarına komşuyuz. Eğitimi doğanın içine taşıyoruz.

INO-alan
INO-kampusumuz
Her ihtiyaca cevap veren yaşam alanlarıyla tam bir kampüs!

10.000 m² açık alan üzerine kurulu okulumuzda 500 m²’lik spor salonumuzdan, 14 atölye odasına, 4.000 m²’lik bahçemizden, 400 m²’lik konferans salonuna kadar çocuklarımızın ihtiyacı olan her şeyi tam olarak tasarladık.

Kendi elektriğini üreten bir okulla hiç karşılaştınız mı?

Doğanın içinde olmak; doğaya saygılı olmayı, doğanın sunduklarından faydalanırken aynı zamanda da ona değer katmayı gerektiriyor.

Biz de doğaya değer katmak adına dünyanın en temiz ve çevre dostu enerji kaynağı olan güneş enerjisiyle kendi elektriğimizi üretiyor, su arıtma sistemleriyle doğanın kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz.

Çocuklarımız geliştirdiğimiz bu sistemlere tanık oluyor, doğaya saygılı bireyler olarak hayata adım atıyorlar!

Kulvarında tek olan bir okul!

312,5 m² büyüklüğünde yarı olimpik yüzme havuzumuzla çocuklarımız sporla, disiplinle bir arada büyüyor. Doğaya duyduğumuz saygı sebebiyle havuzumuzda kimyasal klor kullanmıyor, havuzumuzu tuz ile temizliyor, çocuklarımızı sağlıkla büyütüyoruz!

Konferanslar, söyleşiler, sosyallik!

Toplamda 350 kişilik konferans salonu çocuklarımıza özel gerçekleştirilen söyleşilere, etkinliklere, törenlere ev sahipliği yapıyor. Çocuklarımız alanında başarılı isimlerle buluşuyor, kendilerine rol modeller edinme fırsatı yakalıyor, toplum önünde davranış geliştirmenin önemini öğreniyor.

INO-kuvar
INO-kampusumuz44
Sporla yetişen bir nesil

Eğitim anlayışımızın olmazsa olmazı: spor, sanat ve çocuklarımızı her alanda hayata hazırlamak. 500 m²’lik spor salonumuz işte bu yüzden var! Hem çocuklarımızın bedensel gelişimine destek oluyor, hem de yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz.