Doğanın kalbinde, 10.000 m2 açık alan üzerine kurulu okulumuzda 500 m2’lik spor salonumumuzdan, 14 atölye odasına, 4.000 m2’lik bahçemizden, 400 m2’lik konferans salonuna kadar çocuklarımızın ihtiyacı olan her şeyi onlar için tasarladık.

Doğanın armağanı olan yeşil alanlardan çocuklarımız doyasıya faydalanıyor. 4000 m2’lik yemyeşil okul bahçemizde çocuklarımıza oyun alanları yaratıyor, öğrenmeyi dışarı taşıyor ve gelişimlerine destek oluyoruz.

Doğanın içinde olmak, doğaya saygılı olmayı, doğanın sunduklarından faydalanırken aynı zamanda da ona değer katmayı gerektiriyor.
Biz de doğaya değer katmak adına dünyanın en temiz ve çevre dostu enerji kaynağı olan güneş enerjisiyle kendi elektriğimizi üretiyor, su arıtma sistemleriyle doğanın kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz.
Çocuklarımız, geliştirdiğimiz bu sistemlere tanık oluyor, doğaya saygılı bireyler olarak hayata adım atıyorlar!

Eğitim anlayışımızın olmazsa olmazı, spor, sanat ve çocuklarımızı her alanda hayata hazırlamak. 500 m2’lik spor salonumuz işte bu yüzden var! Hem çocuklarımızın bedensel gelişimine destek oluyor, hem de yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz.

Yarı olimpik yüzme havuzumuzla çocuklarımız sporla, disiplinle bir arada büyüyor. Doğanın içinde, doğaya duyduğumuz saygı sebebiyle havuzumuzda kimyasal klor kullanmıyor, havuzumuzu tuz ile temizliyor, çocuklarımızı sağlıkla büyütüyoruz!

Yaklaşık 400m2’lik konferans salonu, çocuklara özel gerçekleştirilen söyleşilere, etkinliklere, törenlere ev sahipliği yapıyor. Çocuklarımız alanında başarılı isimlerle buluşuyor, kendilerine rol modeller edinme fırsatı yakalıyor, toplum önünde davranış geliştirmenin önemini öğreniyor.

Maker Robotik ve bilgisayar atölyelerinde çocuklarımızın hem geleneksel ve ileri teknolojileri hem de üreten insan olmanın temel yetkinliklerini öğrenmelerini sağlıyoruz.

Ortalama 18 kişilik sınıflarımızla, teknolojik alt yapımızdan, hijyenik koşullara, öğrencilerimizin beslenmesinden, sağlığından, güvenliğine kadar her konuda en ince ayrıntılara kadar titizlikle yaklaşarak tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılanmış bir kampüs yaşamı sunuyoruz.

ino kayıt

Kampüste Yaşam