İNO İlkokulu
İNO'da Yaşam

Her yönüyle tam bir okul olmak, çocuklarımızın geleceği için eğitim sisteminden hijyenik koşullara kadar her konuda en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış, düşünülmüş, ihtiyaçların tümüne cevap verecek şekilde yapılanmış olmaktan geçiyor.

İleri nesillerin sağlığı güvende!

Hijyenin önemini biliyor, sağlıklı bir gelecek için özel bir üniversite tarafından geliştirilen Nano Gümüş İyon teknolojisini kullanarak okulumuzu temizliyor, virüs ve bakterilere karşı önlem alarak çocuklarımızı koruyoruz.

Çocuklarınız okul yolunda da bize emanet!

Tam donanımlı ve son teknolojilerle donatılmış araçlarımız ve eğitimli personelimizle servis imkanı sunuyoruz.

İleri nesilleri sağlıkla besliyoruz!

Hijyen belgeli yemekhanemizde 8 personelimizle çocuklarımızın sağlıkla büyümesi için hem lezzetli hem besleyici yemekler hazırlıyoruz, evinizdeki özeni mutfağımıza ve yemekhanemize taşıyoruz.

Üniformalarımızla da farklıyız!

Çocuklarımıza özel yüzde yüz sağlıklı üniformalar hazırlıyoruz.

Sağlığın öneminin farkındayız!

Tüm öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken ferdi kaza sigortası ile sigortalıyor, onları her türlü kazadan korumak için ekstra özenli davranıyoruz.