Neden İNO?
Eğitim Yaklaşımımız
Kelimenin tam anlamıyla ileri nesiller yetiştiriyoruz!

Tek bir alanda en iyisi olmak değil, her alanda gelişen çocuklar yetiştirmek için çalışıyoruz. Her çocuğun özel olduğunu biliyor, her çocuğa kendi becerileri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri alanlar yaratıyoruz. Sadece akademik anlamda ya da sadece kişisel beceriler anlamında değil, tam eğitim yaklaşımıyla yola devam ediyoruz.

Tam Eğitim Yaklaşımı ne demek?
Akademik Gelişim

Gelecek nesillere tam akademik donanım sağlamak için işbirlikçi ve proje tabanlı öğrenme teknikleri, 21. yüzyılın gerektirdiği pedagojik uygulamalar ve son teknolojileri kullanıyoruz.

Beceri Gelişimi

Tam eğitim anlayışımızın gerektirdiği şekilde çocuklarımızı ders içi ve ders dışı ekinliklerle destekliyor, yaşamda karşılarına çıkabilecek sorunlara çözüm bulma konusunda gelişmelerini sağlıyoruz. Projelerle kendilerini keşfetmelerine destek oluyor, düşünce becerilerini geliştirerek onları hayata hazırlıyoruz. 12.000 m2’ye yayılan okulumuz bunun için var! Maker stüdyolarıyla, mutfak laboratuvarlarıyla, seramik ve çömlek atölyeleriyle, dil etkinlik sınıflarıyla çocuklarımızın geleceğine tam değer katmak için!

Kişilik Gelişimi

İleri nesillerin hayata çok yönlü hazırlanması için çocuklarımıza kendilerini doğru ifade edebilecekleri tiyatro ve müzik çalışmalarından, toplum önünde konuşma, etkin iletişim, sosyal ağ oluşturma, ekip çalışması, güven sağlama çalışmalarına kadar bir dizi imkan sağlıyoruz.

Bedensel Gelişim

Çocuklarımızın sporcu yanlarını desteklerken, sporla hayatlarına takım çalışmasının önemini, bedensel ve ruhsal bütünsel gelişimi, sportmenlik değerlerini katıyoruz. Her çocuk özeldir felsefemizle çocuklarımız kendilerini geliştirmesine imkan sağlamak için hem nitel hem nicel ölçümlerle spor hayatlarını destekliyoruz.

Sanatsal Gelişim

Tam eğitim anlayışımızın olmazsa olmazı sanat… Çocuklarımıza sanata olan yatkınlıklarını keşfetmeyi; sanata, sanatçıya karşı saygı geliştirmeyi; kişiliklerine üçüncü bir boyut katabilmeyi öğretiyor, sanatla erken yaşta tanışmalarını sağlıyoruz.

Akademik Gelişim

Beceri Gelişimi