Eğitim Kadromuz
İlkokul

Canan Oral

Sınıf Öğretmeni

Üniversite eğitimini Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. 13 yıldır devlet okullarında ve özel eğitim kurumlarında koordinatör öğretmen ve sınıf öğretmeni görevlerini yerine getirmektedir.

Esra Aydın Sağlam

Sınıf Öğretmeni

Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesinde Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır. 14 yıldır özel okullarda sınıf öğretmenliği ve zümre başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

Nurcan Talus

Sınıf Öğretmeni

Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından bu yana köklü okullarda öğretmenlik ve zümre başkanlığı görevleri yapmıştır.

Nurhayat Baltacı

Sınıf Öğretmeni

Ortaköy Eğitim Enstitüsü’nden mezun olmuştur. 39 yıllık meslek hayatında çoklu zeka, drama, okuma ve dinlemede anlama gibi konularda çalışmalar yapan Nurhayat Baltacı, 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Zehra Tapunç

Sınıf Öğretmeni

İstanbul Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 23 yıllık meslek hayatında çeşitli devlet ve özel eğitim kurumlarında sınıf öğretmenliği yapmıştır. Aynı zamanda yazar ve çevirmendir. Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyat Vakfı Çocuk Romanı Ödülü ve Tudem Edebiyat Ödülleri Çocuk Romanı İkinciliği olan Zehra Kapunç ‘un yayınlanmış kitapları Hattuşalı Hataş, Urartu Çocukları, Definenin Sırrı, Kral Midas’ın Çocukları, Altın Ülkesi Lidya (Morpa Yayınları), Büyük Sır, Nano Cezmi, Sihirli Madalyon, Masal Kenti Çocukları, Aşka Yolculuk (Altın Kitaplar), Tapınağın Sırrı, Sihirli Yüzük (TUDEM), Leo’nun Renkleri’dir. 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okullar’ında sınıf öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Carla Şahin

İngilizce Öğretmeni

İngiltere, Essex Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Bilşsel Nörobilim Dalında duygular ve ana dil-yabanci dil arasındaki beyin tepkileri üzerine master yapmistir. Diplomaları İngiltere Psikoloji Derneği onaylıdır. Londra’da başladığı kariyerine Türkiye’de devam etme kararı almıştır. 8 senedir öncü kurumlarda İngilizce dil bilgisi, matematik, fen, drama ve uluslararası İngilizce sertifikasyon programları ögretmenligi yapmıstır. Halen ana merkezi İngiltere’de olan ESOL Türkiye’de uluslararası gecerliliği olan konusma müfettisligi yapmaktadir. İleri Nesil Okullarında İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Tuğba İzel Tokaç

İngilizce Öğretmeni

İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuş ve pedagojik formasyonunu almıştır. Üçüncü dünya ülkelerindeki çocukların eğitim bursları kazanması için yapılan eğitim programlarında gönüllü olarak yer almıştır. Okulumuzda İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Şafak Önsal Kuyumcu

İngilizce - Fransızca Öğretmeni

Hacettepe Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Stratejik İletişim Yönetimi alanında master yapmış, “İstanbul’da Özel Okulların Yürüttüğü Halkla İlişkiler Çalışmalarının Velilerin Okul Tercihlerine Etkisi” üzerine tezini yazmıştır. Pedagojik formasyonunu Fransa’da alan Kuyumcu, çeşitli kurumlarda çevirmenlik yaparak başladığı kariyer hayatına öncü eğitim kurumlarında öğretmenlik yaparak devam etmiştir. 2010 yılında Tunus’ta gönüllü İngilizce öğretmenliği yapmıştır. 2017 yılında kurmuş olduğu Profs de Français adıyla Fransa’nın prestijli dil okullarıyla anlaşmalar yaparak her yaştan öğrenciyi dil okullarına ve yaz kamplarına götürmektedir. Bisiklet kullanmayı, flüt çalmayı seven Kuyumcu 2019-2020 eğitim – öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce ve Fransızca Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Pınar Serter

Müzik Öğretmeni

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Keman Bölümü'nden mezun olmuştur. Yan dal olarakda Piyano Bölümü'nü tamamlamıştır. 18 yıllık meslek hayatında köklü okullarda görev almıştır. Şan ve Koro Eğitimi, Perküsyon Eğitimi, Orff Çalgıları Eğitimi ve Sınıf Yönetimi alanlarında uzmanlık eğitimi almıştır. 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları'nda Müzik Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Cansu Buket Tokat

Rehber Öğretmen

Özyeğin Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden burslu ve onur derecesiyle mezun olduktan sonra Acıbadem Üniversitesi tezli Klinik Psikoloji yüksek lisansını yüksek onur derecesiyle tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Çeşitli hastane ve danışmanlık merkezlerinde psikolog olarak çocuk ve ailelerle çalışmış, aldığı eğitimler sonucu oyun terapisti unvanını kazanmıştır. Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü’nde görev almış, birçok Türkiye rekorunun sahibi milli bir yüzücüdür. 2019-2020 eğitim – öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda Rehber Öğretmen olarak görev yapacaktır.