Eğitim Kadromuz
Anaokulu

Simge Yılmaz

Anaokulu Müdür Yardımcısı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına özel okullarda başladı. Öncelikle Doğru Çocuk Anaokulu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve İELEV gibi okullarda okulöncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, koordinatörlük ve yöneticilik görevlerini üstlendi. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi’nin STEM Öğretmeni Programı’na katılarak STEM Öğretmeni ünvanını aldı. Kendisi İleri Nesil Okulları Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Dilşad Tabakoğlu

Anaokulu Öğretmeni

Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve ardından Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümleri'ni yüksek başarı derecesiyle bitirmiştir. TÜBİTAK ve köklü okullarda dünya standartlarında eğitim veren Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı (PYP) dahilinde sınıf öğretmenliği görevinin yanı sıra, 2014 yılında yapılan IBO / PYP akreditasyon sürecinde, planlama çalışmalarının dokümanlarının hazırlanması ve genel heyete sunulması konusunda aktif olarak görev almıştır.

Ferhan Kaytaz Demirci

Anaokulu Öğretmeni

Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 16 yıl boyunca köklü eğitim kurumlarında sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2010-2011 yıllarında İtalya, Almanya ve İspanya’dan anaokullarının katıldığı Learn to Learn başlıklı Comennius Projesi’nde görev aldı.

Marie Meriç

İngilizce Öğretmeni

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede pedagojik formasyon eğitimi almıştır. 10 yıldır köklü özel okullarda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktadır. 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Nesime Kara

Anaokulu Öğretmeni

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olmuştur. 13 yıldır seçkin özel eğitim kurumlarında yönetici ve anaokulu öğretmeni olarak çalışmıştır. İngilizce ve Almanca bilen Kara, 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda Anaokulu Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Hazel Çutuk

Anaokulu Öğretmeni

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü’nden mezun olmuştur. 11 yıldır özel eğitim kurumlarında anaokulu öğretmeni olarak çalışmaktadır. Empatik İletişim, Yaratıcı Drama Liderliği, Oyun ve Öğrenme, Üstün Zekalı Çocuklar konulu sertifika programlarına katılmıştır. 2019-2020 eğitim – öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda Anaokulu Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Sarah Kaplan

İngilizce Öğretmeni

Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmeni (İngilizce) bölümünden mezun olduktan sonra çalışmaya hayatına seçkin okullarda İngilizce Öğretmeni olarak başlamıştır. 6 yıl içerisinde Anaokulu İngilizce öğretmenliği ve koordinatörlüğü yapmıştır. Bu süre içerisinde İstanbul Üniversitesinde Öğretmenlerin Sınıf Yönetimi Becerileri üzerine bir ölçek geliştirerek ve Yıldız Teknik Üniversitesinde Sınıf öğretmenliği alanında araştırma yaparak yüksek lisanslarını tamamlamıştır. Eğitim alanında çeviri kitapları mevcuttur. 2019-2020 eğitim – öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Dragana Kostıkj

İngilizce Öğretmeni

Makedonya doğumlu Dragana Kostıkj, Blaze Koneski Skopje, Makedonya Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Makedonya ve New York’daki kariyer hayatının ardından 2012 yılından beri Türkiye’de öncü eğitim kurumlarında çalışan Kostikj, 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapacaktır.

Fjolla Lecaj

İngilizce Öğretmeni

Piriştina Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra master öğrenimini Sakarya Üniversitesi’nde tamamlamıştır. TESOL sertifikasına sahip Lecaj, ABD'deki iş hayatının akabinde kariyerine Türkiye’de devam etmektedir. 2014 yılından beri Türkiye’de öncü eğitim kurumlarında çalışan Lecaj, 2019-2020 eğitim – öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapacaktır.