Eğitim Kadromuz
Anaokulu

Başak Gezer

Anaokulu ve İlkokul Müdürü

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede MBA yapmış, çalışma hayatına devlet okullarında başlamıştır. Özel okullarda çalışmaya karar verdiğinde altı yıl British International School’da öğretmenlik ve kurucu müdürlük görevlerinde bulunmuştur. MEF Okullarında dört yıl kurucu müdürlük ve İlkokul müdür yardımcılığı görevlerini yürüttükten sonra, on yıl boyunca İELEV Okullarında anaokulu kurucu müdürlüğü ve anaokulları koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur. İleri Nesil Okullarında tecrübelerini Anaokulu ve İlkokul Müdürü olarak devam ettirmektedir.

Simge Yılmaz

Anaokulu Müdür Yardımcısı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına özel okullarda başladı. Öncelikle Doğru Çocuk Anaokulu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları ve İELEV gibi okullarda okulöncesi öğretmenliği, rehber öğretmenlik, koordinatörlük ve yöneticilik görevlerini üstlendi. Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi’nin STEM Öğretmeni Programı’na katılarak STEM Öğretmeni ünvanını aldı. Kendisi İleri Nesil Okulları Anaokulu Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Dragana Kostıkj

İngilizce Öğretmeni

Makedonya doğumlu Dragana Kostıkj, Blaze Koneski Skopje, Makedonya Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Makedonya ve New York’daki kariyer hayatının ardından 2012 yılından beri Türkiye’de öncü eğitim kurumlarında çalışan Kostikj, 2019-2020 eğitim - öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Emine Aydın

Anaokulu Öğretmeni

Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 22 yıllık meslek hayatında köklü özel eğitim kurumlarında anaokulu öğretmeni olarak çalışmıştır. Çalıştığı kurumlarda Montessori, Gems, Stem Junior, Kodlama uygulamaları üzerine eğitim almış ve aktif olarak uygulamıştır. 2020-2021 eğitim öğretim yılında İleri Nesil Okulları’nda Anaokulu Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.