İNO - Anaokulu, İlkokul, Ortaokul Fiyatları ve Kayıt Formu

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Başvuru ve Kayıt Formu​

360 Derece Sanal Tur

Okulumuzu, 360 derece sanal tur ile evinizden çıkmadan bilgisayar, tablet, telefon veya VR gözlüğünüzü kullanarak kolaylıkla gezebilirsiniz. Sanal geziye ulaşmak için linki tıklayınız. Sanal Tur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz

1.Dünya Savaşı sonrasında topraklarının büyük bölümü işgal altında olan ülkemiz insanlarının, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde giriştikleri bağımsızlık mücadelesi sürecinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun

INO-illustration-roket

Kelimenin tam anlamıyla ileri nesiller yetiştiriyoruz

Her çocuğun özel olduğunu biliyor, onlara kendi becerileri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri alanlar yaratıyoruz. Sadece akademik anlamda ya da sadece kişisel beceriler anlamında değil, Tam Eğitim Anlayışı’yla yola devam ediyoruz.

Bir okuldan beklediğiniz her şey İNO’da tam

Doğanın kalbinde, 10.000 m2 üzerine yayılan kampüsüyle, yeşil alanlarıyla, ileri nesillerin ihtiyacı olan her şeyi içinde barındıran kampüsümüz ileri nesilleri bekliyor!

INO-illustration-gunes
INO-illustration2

Her yönüyle tam bir kadro

Her biri alanında yıldız, güçlü, uzman ve Tam Eğitim Anlayışıyla hedeflerini birleştiren öğretmenlerimizi özenle tek çatı altına topladık.

İNO Anaokulu

Tam eğitim anlayışımızla çocuklarımız hayata ilk adımını atıyor! Yeteneklerini, becerilerini keşfederek, akademik olarak tam donanımlı halde ilk ve ortaokul hayatlarına hazırlanıyor, geleceklerini şekillendiriyor!

INO-ilkokul2

İNO İlkokulu

İNO ilkokul ve ortaokul programlarında çocuklarımıza uzman kadromuzla oluşturduğumuz 3 farklı perspektifle her alanda gelişmelerini sağlayan bir yaklaşım sunuyoruz.

İNO Ortaokulu

Anaokulu, İlkokul Ve Ortaokul Fiyatları

İleri Nesil Okullarımızda profesyonel bir öğretmen kadrosu ile hizmet vermekteyiz. Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu için fiyat almak istiyorsanız yukarıdaki numarayı arayabilir ya da iletişim formunu doldurabilirsiniz. Size kısa sürede dönüş yapacağız.

Bizi takip edin!

Kayıt Formu