İleri Nesil Ortaokulu
Başarılı
bir geleceğe giden
en hızlı yol!

Eğitim yaklaşımımızla, güçlü eğitmen kadromuzla, Çekmeköy’de doğa içinde 10.000 m² açık alan üzerine kurulu, güneş enerjisi santrallerimizle enerjimizi kendimiz ürettiğimiz kampüsümüzde, anaokulu, ilkokul ve ortaokulumuzda geleceğe hazırlayacağımız öğrencilerimizle buluşmayı bekliyoruz!

İleri Nesil Ortaokulu Eğitim Yaklaşımı

Course

Yoğun İngilizce Program

Türk ve yabancı öğretmenler tarafından yürütülen yoğun İngilizce programımız ile öğrencilerimizin Avrupa Ortak Dil Çerçevesi Kriterleri doğrultusunda bağımsız kullanıcı seviyesinde mezun olmalarını hedefliyoruz.
5. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak Fransızca, Almanca ve İspanyolca seçenekleri sunarak, mezun öğrencilerimizin seçmiş oldukları ikinci yabancı dilde temel kullanıcı seviyesine gelmiş olmalarını hedefliyoruz.

21. yy Becerilerini Kazandırmaya Yönelik Bütünsel Eğitim Yaklaşımı

Öğrencilerimize, 21. yy becerilerini kazandırmaya yönelik, bilişsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi destekleyen bütünsel eğitim yaklaşımı, deneyimli eğitmen kadromuz tarafından hazırlanır ve uygulanır.
Lise hazırlıklarına yönelik zenginleştirilmiş akademik program, bireysel etütler ve liseye geçiş hazırlıkları çerçevesinde hafta sonu takviye dersleri içeren programımızla öğrencilerimiz, bir üst eğitim basamağına hazırlanır.

Yaşam Becerileriyle Hayata Hazırlanan Nesiller

Bilişsel çalışmalar, öğrencilerin bilişsel performanslarına uygun, güçlü oldukları becerilerden yola çıkılarak hazırlanmış etkinlikler bütününü oluşturuyor. Yaratıcılık, stratejik ve eleştirel düşünme, organize olma, hız, planlama, muhakeme yeteneği, neden-sonuç ilişkilerini kurabilmeleri adına çocuklarımızı destekliyoruz, geleceğe hazırlıyoruz.

Doğru Rehber Olabilmek İçin Bireysel Takip Sistemi

Öğrencilerimizin güçlü alanlarını keşfetmek; kendilerini tanımalarını ve geliştirmelerini sağlamak; ruhen sağlıklı, özerk, öz benlik algısına sahip bireyler olmalarını desteklemek amacıyla psikolojik danışma uluslararası etik ilkeler ışığında hem çocuklarımızla hem de velilerimizle görüşmeler yapıyor, çeşitli envanterler uyguluyoruz. Böylece çocuklarımızı daha iyi tanıyor, onların ihtiyaçlarına yönelik gelişmeleri için programlar hazırlıyoruz. Sağlıklı bir ergenlik dönemi geçirmelerine destek oluyoruz.

21. yy’a Hazır Bireyler

Maker Robotik sistemle çocuklarımızın hem geleneksel ve ileri teknolojileri hem de üreten insan olmanın temel yetkinliklerini öğrenmelerini sağlıyoruz. Her öğrencinin var olan yeteneklerini, edindiği becerileri öğrendiklerini takibe alıyor, kendini geliştirmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Bu sistemle çocuklarımıza ürettikleri fikirleri paylaşmayı, paylaşım ekonomisini, geri dönüşümün değerini, elektronik ve mekanik bilgilerle hayata değer katma becerisini geliştirmeyi öğretiyoruz.

Temiz Havada, Sporla, Sanatla, Doğa ile Gelişen Nesiller

Öğrencilerimizin farklı spor dallarıyla tanışmalarına ve yetenekli oldukları alanların farkına vararak kendi tercihleri doğrultusunda belirli spor dallarında ilerlemelerine olanak sağlıyoruz. Böylelikle tüm öğrencilerimizde sporcu disiplini ve ahlakına yönelik farkındalık oluşturulur. Fiziksel gelişim, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyo -duygusal gelişimleri desteklenir.
Sanat derslerimiz ile, öğrencilerimizin, görsel sanat sevgisi ve bilgisine sahip, bakmayı ve görmeyi bilen, estetik değerleri içselleştirmiş, kendisini sanat yoluyla özgürce ifade edebilen, bireysel farklılıkların kendilerini zenginleştirdiğinin bilincinde olan, yeni malzeme ve teknikleri kullanma konusunda meraklı ve cesur, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerine sahip olmalarını amaçlıyoruz.

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Güçlü Eğitim Kadromuz

M. Fahrettin Eldek

Genel Müdür

Ülkem Çorapçı

Ortaokul Müdürü

Nuray Kara

İlkokul Müdürü

Başak Gezer

Anaokulu Müdürü

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İleri Nesil Okulları 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri

Kayıt ve Bireysel Randevu

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde randevu ile gerçekleştirdiğimiz bireysel okul tanıtım günlerimiz devam ediyor.
Bireysel randevu için kayıt formumuzu doldurun, sizi arayalım.

info@ino.k12.tr