İleri Nesil İlkokulu
çocuğunuzun içindeki
süper kahramanı
ortaya çıkarır!

Eğitim yaklaşımımızla, güçlü eğitmen kadromuzla, Çekmeköy’de doğa içinde 10.000 m² açık alan üzerine kurulu, güneş enerjisi santrallerimizle enerjimizi kendimiz ürettiğimiz kampüsümüzde, anaokulu, ilkokul ve ortaokulumuzda geleceğe hazırlayacağımız öğrencilerimizle buluşmayı bekliyoruz!

İleri Nesil İlkokulu Eğitim Yaklaşımı

Course

Hand in Hand - Çift Öğretmenle Çift Dilli Eğitim

Birinci sınıftan itibaren yabancı ve Türk uzman eğitimcilerimiz ile eş zamanlı Türkçe ve İngilizce eğitim programları uyguluyoruz.
İngilizce Matematik ve İngilizce Fen dersleri ile bilim dili gelişimlerini destekliyoruz.
İlkokulun tüm kademelerinde konu anlatımları, yaş düzeyine uygun tekli kelime bilgisini, uygun grammer ve yapıları içerir. Derslerimizde akıllı tahta, fiziksel ve online oyunlar, şarkılar, aktiviteler, videolar, görseller, hikayeler, projeler ve canlandırmalar kullanarak ‘En iyi öğrenmenin yolu eğlenerek öğrenmektir.’ felsefesini benimsiyoruz.

Bireysel Farklılıkları Gözeten Öğrenci Merkezli Bir Eğitim Programı

Güçlü eğitim kadromuz tarafından oluşturulan farklılaştırılmış anadil dersleri ile sorgulatarak ve öğrencinin merkezde olduğu öğretim programı uyguluyoruz.
Her çocuğun özel olduğunu biliyor, onlara kendi becerileri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri alanlar yaratıyoruz.
Böylece öğrencilerimize tüm akademik alanlarda bir üst eğitim basamağına ve yetişkinlik hayatlarında gereksinim duyacakları akademik altyapıyı oluşturuyoruz.

Hayata Tam Hazırlanan Çocuklar

Çocuklarımızın takım çalışmasını öğrenmesi, problem çözme yeteneklerinin gelişmesi, etkin zaman kullanımıyla gelişmeleri, doğal liderlik yeteneklerinin ortaya çıkması, çatışma yönetimi, etkin iletişim sağlayabilme, analitik ve sosyal çözüm kabiliyetlerinin artması için geliştirdiğimiz programlarla onları hayata tam hazırlıyoruz!

Sevgi ve Güven İlişkisi ile Öğrenciye Özel Takip Sistemi

Öğrencilerimizin güçlü alanlarını keşfetmek; kendilerini tanımalarını ve geliştirmelerini sağlamak; ruhen sağlıklı, özerk, öz benlik algısına sahip bireyler olmalarını desteklemek amacıyla psikolojik danışma uluslararası etik ilkeler ışığında hem çocuklarımızla hem de velilerimizle görüşmeler yapıyor, çeşitli envanterler uyguluyoruz.

21. yy’a Hazır Bireyler

Maker Robotik sistemle çocuklarımızın hem geleneksel ve ileri teknolojileri hem de üreten insan olmanın temel yetkinliklerini öğrenmelerini sağlıyoruz. Her öğrencinin var olan yeteneklerini, edindiği becerileri öğrendiklerini takibe alıyor, kendini geliştirmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Bu sistemle çocuklarımıza ürettikleri fikirleri paylaşmayı, paylaşım ekonomisini, geri dönüşümün değerini, elektronik ve mekanik bilgilerle hayata değer katma becerisini geliştirmeyi öğretiyoruz.

Yetenek Tespiti ve Gelişimi

Öğrencilerimizin küçük sınıflardan itibaren farklı spor dallarıyla tanışmalarına ve yetenekli oldukları alanların farkına vararak kendi tercihleri doğrultusunda belirli spor dallarında ilerlemelerine olanak sağlıyoruz. Böylelikle tüm öğrencilerimizde sporcu disiplini ve ahlakına yönelik farkındalık oluşturulur. Fiziksel gelişim, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyo -duygusal gelişimleri desteklenir.
Sanat derslerimiz ile de, öğrencilerimizin, görsel sanat sevgisi ve bilgisine sahip, bakmayı ve görmeyi bilen, estetik değerleri içselleştirmiş, kendisini sanat yoluyla özgürce ifade edebilen, bireysel farklılıkların kendilerini zenginleştirdiğinin bilincinde olan, yeni malzeme ve teknikleri kullanma konusunda meraklı ve cesur, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerine sahip olmalarını amaçlıyoruz.

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Güçlü Eğitim Kadromuz

M. Fahrettin Eldek

Genel Müdür

Ülkem Çorapçı

Ortaokul Müdürü

Nuray Kara

İlkokul Müdürü

Başak Gezer

Anaokul Müdürü

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İleri Nesil Okulları 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri

Kayıt ve Bireysel Randevu

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde randevu ile gerçekleştirdiğimiz bireysel okul tanıtım günlerimiz devam ediyor.
Bireysel randevu için kayıt formumuzu doldurun, sizi arayalım.

info@ino.k12.tr