İleri Nesil Anaokulu
hayallerine ulaştıracak
eğitim
İNO'da başlar!

Eğitim yaklaşımımızla, güçlü eğitmen kadromuzla, Çekmeköy’de doğa içinde 10.000 m² açık alan üzerine kurulu, güneş enerjisi santrallerimizle enerjimizi kendimiz ürettiğimiz kampüsümüzde, anaokulu, ilkokul ve ortaokulumuzda geleceğe hazırlayacağımız öğrencilerimizle buluşmayı bekliyoruz!

İleri Nesil Anaokulu Eğitim Yaklaşımı

Course

Hand in Hand - Çift Öğretmenle Çift Dilli Eğitim

Her anaokulu sınıfımızda yabancı ve Türk uzman eğitimcilerimiz ile eş zamanlı Türkçe ve İngilizce eğitim programları uyguluyoruz. Çocuklarımız yeni bir dille tanışırken uygulama ve oyun odaklı yöntemlerle eğitiliyor. Anadili İngilizce olan kadromuz, çocuklarımızın 3 yaşından itibaren yakın çevresinden yola çıkarak, drama çalışmaları ve bilgisayar destekli çeşitli oyunlarla İngilizce ile tanıştırıyorlar.

Her Yaş Grubuna Özel Program

Çocuklarımız 3 yaşından itibaren kendilerini rahat ifade edebilecekleri bir sistemde özgüven sahibi bireyler olmak üzere yetiştiriliyor. Eğitimin sürekliliğine olan inancımızla çocuklarımızı bir sonraki adıma hazırlamak için duygusal, zihinsel, sosyal becerilerini yaşayarak geliştirmelerini sağlıyoruz.

Geleceğe Doğru Hazırlık

Planlama yapmak, planlamaları uyum içinde hayata geçirmek ve bu beceriyi kazanmak gelecek için önemli bir kazanım. Bu sebeple anaokulumuzda her sabah çocuklarımız günü planlama çalışması, gün sonunda da günün değerlendirmesini yapmayı öğreniyorlar ve uygulamaktan en çok keyif aldıkları etkinlikleri özel tasarladıkları günlüklerine resmediyorlar. Biz de çocuklarımızın yönelimlerini daha iyi anlayarak bir sonraki adım için hazırlanmalarını sağlıyoruz.

Mutlu Okul, Mutlu Aile

Yıl boyunca sunduğumuz Farklılaştırılmış Eğitim Sistemi'ne uygun bakış açısıyla çocuklarımızı değerlendiriyor, her öğrencimize özel olarak hazırlanan izleme ölçeklerimizi titizlikle uyguluyoruz.
Uzman kadromuzdan rehber öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimizle çocuklarımızın gelişimini bireysel görüşmelerle velilerimizle paylaşıyoruz, bireysel görüşmelerle çocuklarımızın gelişimini birlikte konuşuyoruz.

21. yy’a Hazır Bireyler

Maker Robotik sistemle çocuklarımızın hem geleneksel ve ileri teknolojileri hem de üreten insan olmanın temel yetkinliklerini eğitimin ilk basamağında öğrenmelerini sağlıyor, bir üst eğitim basamağına hazırlıyoruz.

Temiz Havada, Sporla, Sanatla, Doğa ile Gelişen Nesiller

Çocuklarımızın yeteneklerini ve becerilerini erken yaşta ortaya çıkarmak ve geliştirmelerine destek olmak amacıyla çocuklarımıza özel olarak beden eğitimi, yüzme, dans gibi birçok farklı alanda dersler organize ediyoruz. Doğayla iç içe kampüsümüzün anaokulu bahçesinde açık hava çalışmalarıyla eğitimimizi destekliyoruz.
Çocuklarımızın yeteneklerini ve becerilerini erken yaşta ortaya çıkarmak ve geliştirmelerine destek olmak amacıyla çocuklarımıza özel olarak resim, müzik, görsel sanatlar, dans gibi birçok farklı alanda dersler organize ediyoruz. Öğrencilerimizin, görsel sanat sevgisi ve bilgisine sahip, bakmayı ve görmeyi bilen, estetik değerleri içselleştirmiş, bireysel farklılıkların kendilerini zenginleştirdiğinin bilincinde olan, yeni malzeme ve teknikleri kullanma konusunda meraklı ve cesur, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerine sahip olmasını amaçlıyoruz.

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Güçlü Eğitim Kadromuz

M. Fahrettin Eldek

Genel Müdür

Ülkem Çorapçı

Ortaokul Müdürü

Nuray Kara

İlkokul Müdürü

Başak Gezer

Anaokulu Müdürü

OKUL TANITIMI VE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İleri Nesil Okulları 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri

Kayıt ve Bireysel Randevu

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde randevu ile gerçekleştirdiğimiz bireysel okul tanıtım günlerimiz devam ediyor.
Bireysel randevu için kayıt formumuzu doldurun, sizi arayalım.

info@ino.k12.tr